Header image  
Home of Senseo Coffee in Finland  
line decor
  
line decor


  

    
 
 
 

 
 
Kaikki Senseosta!

Senseo on erittäin suosittu kahvinsuodatusjärjestelmä joka on syntynyt hollantilaisten yritysten Philipsin ja Douwe Egbertsin yhteistyössä. Senseo kahvityynyja on helppo käyttää ja kahvin laatu on taattu jokaiselle kahvikupille.

Senseo otettiin ensimmäisen kerran käyttöön Alankomaissa helmikuussa 2001 ja siitä tuli nopeasti hyvin suosittu tapa valmistaa sensaatiomaisen herkullista ja tuoretta kahvia. Runsas crema-kerros valmistuu kahvin päälle vain muutamassa sekunnissa.

Lukuisat muut maat ympäri maailmaa seurasivat perässä ja tähän mennessä Senseo tyynyjä on myyty jo yli 30miljoonaa. Senseo Latte otettiin käyttöön vuonna 2008 ja nyt siis on mahdollista valmistaa myös cappuccinoja ja macchiattoja tuoreesta maidosta.

Suosituimmat kahvityynyt markkinoilla ovat Kevyt, Normaali, Mokka ja Tumma paahto. Valikoimasta löytyy myös kofeiiniton vaihtoehto. Erikois-sekoituksia on tarjolla: Kolumbia, Kenia ja Brasilia, joissa on sekoitettu arabica kahveja tunnetuilta viljelmiltä. Hienostuneelle kahvin nautiskelijalle makuelämyksiä tuovat aromikkaat: Vienna, Rio de Janeiro, Sevilla ja Marrackech. Uusinta uutta Euroopan markkinoilla ovat suositut Cappuccino, Café Choco ja Espresso.

Vaihtoehtoja siis riittää ja jokaiselle löytyy varmasti mieluisia makuja. Senseo takaa tuoreen, nopean, helpon ja ennenkaikkea nautinnollisen kahvihetken yksin tai ystävien seurassa!

 
 

 

Senseo kahvinkeitin
Suomessa voit tilata Senseon tästä!